Image Alt

За Нас

Ние ги будиме емоциите

Најголем и најразновиден избор на производи што може да ги замислите со вашата фантазија што ги задоволуваат сите ваши функционални потреби благодарение на модуларните елементи кои нудат бескрајни прилагодливи можности. Сега може да го оптимизирате просторот, да се забавувате со облици и да создадете пријателска отворена атмосфера во текот на денот, која станува приватна и удобна преку ноќ. Стил, здрав разум, имагинација.

Најголем и најразновиден избор на производи што може да ги замислите со вашата фантазија што ги задоволуваат сите ваши функционални потреби благодарение на модуларните елементи кои нудат бескрајни прилагодливи можности. Сега може да го оптимизирате просторот, да се забавувате со облици и да создадете пријателска отворена атмосфера во текот на денот, која станува приватна и удобна преку ноќ. Стил, здрав разум, имагинација.

ПРИРОДНИ МАТЕРИЈАЛИ

кожа

Оригинална говедска кожа, обработена со вода, сушена со хром и достапна во различни видови органски материи.

РАЗНОВИДНИ БОИ

Ткаенини

Ткаенини изработени од природни или синтетички влакна.
Ние избираме само најдобри и најбарани материјали.

Девина Ливинг, со голем избор на производи за ентериер, ни овозможи нашите проекти да бидат изведени со иновативни и функционални елементи.

К. Рушити аркитект

Многу сум благодарен и почестен на Девина Ливинг што ни овозможи да ги имаме блиску до нас италијанските брендови изложени во нивниот салон.

В. Рамадани клиент
Отворени за соработка