Image Alt

Rreth Nesh

Ne i nxisim emocionet

Përzgjedhja më e madhe dhe më e gjithanshme e produkteve që i imagjinatë krijimtarisë suaj dhe plotëson të gjitha nevojat tuaja funksionale, falë elementëve modularë që ofrojnë opsione të pafundme kompozimi. Tani mund të optimizoni hapësirën, të argëtoheni me forma dhe të krijoni një atmosferë miqësore të hapur gjatë ditës që bëhet private dhe e rehatshme gjatë natës. Me stil, sens të përbashkët dhe imagjinatë.

Përzgjedhja më e madhe dhe më e gjithanshme e produkteve që i imagjinatë krijimtarisë suaj dhe plotëson të gjitha nevojat tuaja funksionale, falë elementëve modularë që ofrojnë opsione të pafundme kompozimi. Tani mund të optimizoni hapësirën, të argëtoheni me forma dhe të krijoni një atmosferë miqësore të hapur gjatë ditës që bëhet private dhe e rehatshme gjatë natës. Me stil, sens të përbashkët dhe imagjinatë.

Materiale natyrale

lëkurë

Lëkurë me origjinë gjedhi, e finalizuar me ujë, e tharrë me krom dhe e disponueshme në lloje të ndryshme të subtancave organike.

shumëllojshmëri ngjyrash

pëlhurë

Pëlhura të bëra me fibra natyrale ose sintetike.
Ne përzgjedhim vetëm materialet më të mira dhe më të kërkuara.

Devina Living me mundësi për zgjedhje të produkteve për interier, n’a mundësoj që projektet tona t’i plotësojmë me elemente inovative dhe funksionale.

K. Rushiti arkitekt

Jam shumë mirënjohës dhe faleminderues ndaj Devina Living, që n’a mundësoj t’i kemi shumë afër brendet italiane të ekspozuara në showroom-in e tyre.

V. Ramadani klient
Të hapur për bashkëpunim.