Shtëpia, vendi ku jetoni, një strehë emocionale. Shtëpia dhe stili i saj reflekton përmes përzgjedhjes së mobiljeve. Një udhëtim i gjatë në dizajn dhe hulumtime estetike, për të shprehur atë që jemi. Për të projektuar dhe realizuar mobilje, duke bërë vlera të tilla si cilësia e lartë e punuar me dorë dhe dizajni i përshtatur për të gjithë.

Dizajne unike

Shtëpi sipas Devina Living.

Divan

konfigurime të pafundshme

Module të cilat mund të fiksohen dhe shkëputen lehtësisht, me mbështetëse të ndryshme të krahëve, Divanet tona mund të ndryshojë pamjen e dhomës dhe t'i japë shtëpisë tuaj një freski të re.

Dhomë gjumi

Komoditet i lartë

Dizajn i sofistikuar dhe ekskluziv, lëndë të para me cilësi të lartë, materiale dhe ngjyra që përputhen në mënyrë perfekte. Hulumtimi estetik dhe funksional bashkohen në procesin krijues unik.

Tavolinë

Tavolina fleksibile

Tavolina fleksibile është sistem krejtësisht i ri dhe inovativ duke zgjedhur materialin, madhësinë, ngjyren dhe këmbët. Ju mund të krijoni tryezën tuaj personale dhe unike.

Mbështjellës

Shumëllojshmëri ngjyrash dhe teksturash

Materiale

Kompoziti i materialeve është 100% ekologjik.

Garancion

Me materiale të kualitetit të lartë dhe cilësor

Mirëmbajtje

Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur

luksi i nevojshëm ...

dizajn unik

Devina Living, ofron shumëllojshmëri përzgjedhjesh të produkteve nga brendet e njohura italiane; Devina Nais, Twils, LoiudiceD, Icon’s.

Dizajn i modifikuar

Modifikimi i ngjyrave dhe aksesorëve sipas projektit dhe shijes tuaj.

Forma të konfigurueshme

Module të cilat mund të fiksohen dhe shkëputen lehtësisht, me mundësi kombinimi të materialeve dhe aksesorëve të ndryshëm.

DHOMA GJUMI

Dizajn i sofistikuar dhe ekskluziv, lëndë të para me cilësi të lartë, materiale dhe ngjyra që përputhen në mënyrë perfekte. Hulumtimi estetik dhe funksional bashkohen në procesin krijues unik.

DIVAN

Module të cilat mund të fiksohen dhe shkëputen lehtësisht, me mbështetëse të ndryshme të krahëve, Divanet tona mund të ndryshojë pamjen e dhomës dhe t’i japë shtëpisë tuaj një freski të re.

Çfarëdo stili që mund të keni, patjetër që do të bini në dashuri me drurin dhe lëkurën pasi të keni zbuluar potencialin e jashtëzakonshëm që mbajnë këto materiale të përjetshme.

Garancion disa vjeçar

Kualitet i lartë i produkteve

Unike në stil dhe dizajn

Të përshtatshme dhe fleksibile

Devina Living me mundësi për zgjedhje të produkteve për interier, n’a mundësoj që projektet tona t’i plotësojmë me elemente inovative dhe funksionale.

K. Rushiti arkitekt

Jam shumë mirënjohës dhe faleminderues ndaj Devina Living, që n’a mundësoj t’i kemi shumë afër brendet italiane të ekspozuara në showroom-in e tyre.

V. Ramadani klient

Çdo produkt është unik,si çdonjëri nga ne.

The house of comfort
Të hapur për bashkëpunim.